Een avontuur op zoek naar smaak
Charlemagne Chocolatiers maakt sinds 1974 fijne chocolades die bekend staan om hun vierkantjes met gevarieerde smaken. Onder impuls van de familie Lodewyk begon het Belgisch merk aan een 'bean to bar'-avontuur op zoek naar gastronomische uitmuntendheid.
ONTMOETING MET DE TELERS
Het chocoladeavontuur van boon tot reep (bean to bar) start wanneer we de cacaoboer ontmoeten, om bonen te selecteren waarvan het aroma en de unieke smaak de basis vormen voor onze chocolade-inspiratie.
HET GEHEIM VAN UITZONDERLIJKE CHOCOLADE
De kostbare bonen worden vervolgens op lage temperatuur gebrand, om hun natuurlijke kwaliteiten het beste tot hun recht te laten komen. Elke temperatuur onthult verschillende aroma's - het smaakpalet is eindeloos.
EEN PASSIE VOOR GASTRONOMISCH GENOT
Het heeft ons 14 maanden gekost om de bean to bar-recepten te ontwikkelen.
De bonen worden gemalen en gecombineerd met andere ingrediënten in de mengmachine ... maar dat is het geheim van Charlemagne.