top of page
De onweerstaanbaren
De intense cacao melkchocolade
brengt (eindelijk) overeenstemming tussen liefhebbers van puur en melk
De 'Noir du Chef', subtiele mix van Oeganda en de Dominicaanse Republiek
SINDS 1974
Charlemagne Chocolatiers deelt al sinds bijna 50 jaar het plezier van de chocologie.
DUURZAME VERPAKKING
Elke tablet wordt verpakt in een plantaardige composteerbare film.
BELGISCHE CHOCOLADE
Al onze bean to bar chocolades worden op ambachtelijke wijze bereid in ons atelier in Luik België.
GECERTIFICEERD BIO
Onze bean to bar chocolades zijn vervaardigd van natuurlijke ingrediënten en zijn bio gecertificeerd.
RECHTSTREEKSE AANKOOP VAN DE CACAO
Wij kopen onze cacao rechtstreeks van kwekers. Hierdoor kunnen we een relatie opbouwen die gebaseerd is op vertrouwen en kwaliteit.
ZONNE-ENERGIE
De electriciteit du nodig is om bean to bar chocolade te maken komt van zonnepanelen die zich op het dak van ons atelier bevinden.
bottom of page